Retouren

Alle regels voor retour kunt u vinden in de algemene voorwaarden. De belangrijkste punten hieruit zijn:

1. U moet uw retour binnen 14 dagen aanmelden bij ons via de mail. In overleg worden de producten opgehaald of kunt u deze retour sturen.

2. De producten moeten nog verkoopbaar zijn. Dit betekent dat de verpakking niet beschadigd mag zijn en de zegel nog op de emmer moet zitten.

3. Als u een bestelling terugstuurt, hoort de webwinkel ook de eventueel betaalde verzendkosten terug te betalen die betaald zijn bij de webshop. Dat zijn de kosten voor de thuisbezorging van het artikel.*

4. De retour verzendkosten zijn voor de klant.

5. Was uw bestelling boven de 250 euro (gratis thuisbezorgd) en komt het onder de 250 euro na de retour worden de verzendkosten doorberekend.

6. De verzender is altijd aansprakelijk of het artikel heel aankomt, de klant moet altijd controleren of de producten heel aangekomen zijn voordat ze geretourneerd worden.

*Let op: dit geldt alleen als u de hele bestelling terugstuurt. Als u 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, hoeft de webwinkel de bezorgkosten niet terug te betalen. De (retour)kosten voor het terugsturen betaalt u wel zelf.

Scroll naar boven