Renovlies behang

Denkt u erover na om uw nieuwbouwwoning af te gaan werken? Hartstikke goed. Renovlies behang is zeker voor uw nieuwbouwwoning een ideaal behang. Uw wanden zullen er prachtig afgewerkt uit zien, en dat voor een schappelijke prijs. Renovlies is een andere benaming voor glasvezelbehang. Echter wordt in dit soort behang, in tegenstelling tot glasvlies, ook papier verwerkt. Nadat het behang is aangebracht zullen uw wanden super strak ogen. Dit renovlies behang wordt dan ook vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk.

Belangrijke informatie over renovlies behang:

 1. Wat is renovlies?
 2. Wat zijn de voordelen?
 3. Ons pakket aanbieding
 4. Bescherming van uw wanden tegen scheuren bij nieuwbouwwoningen
 5. Scheur overbruggend
 6. De kwaliteit van ons renovlies behang.
 7. Behangklare muren
 8. Wilt u uw woning laten behangen door ons?
 9. Offerte

Wat is renovlies?

Renovlies behang is een behangsoort met glasvezels en papier dat is aangebracht op een vlies en is een veelvoorkomend glasvezelbehang. Het wordt gebruikt bij renovaties en nieuwbouwwoningen om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op de wanden te verbergen.

De voordelen

Door de gladde structuur van dit behang is het gemakkelijk te sausen of te spuiten met latexverf. Zo kunt u uw woning of bedrijfsruimte naar uw eigen smaak en kleur inrichten, meestal zonder dat u de muur eerst moet laten stucen. Door de dikte van het renovlies behang is het vaak al voldoende om één keer over het behang te sausen voor een mooi eindresultaat. Renovliesbehang is brandvertragend, waardoor de veiligheid in uw woning of bedrijfspand vergroot wordt. Daarnaast is het behang ook bestand tegen een stootje waardoor het zeer duurzaam is.

Ons pakket

 • Schuren met een wandschuurmachine van de muren
 • Hoge kwaliteit glad renovlies behang van Intervos
 • Het pakket is inclusief lijm
 • Plakken van het behang door een vakman
 • Afkitten van de inwendige hoeken, plafond, muren, kozijnen met een speciale antikraak acrylkit
 • Dekkend latex aanbrengen met een hoge kwaliteit latex die volledig afwasbaar is in kleur of in wit en bovendien schrobklasse 1 heeft.
 • Geen voorrijkosten in de straal van 25 kilometer
 • Afspraak is afspraak
 • Garantie

Bescherming van uw wanden met renovlies behang

Door de sterkte van het renovlies behang ontstaan er minder snel scheuren en andere oneffenheden. Hierdoor krijgen uw muren een mooie egale en strakke afwerking.

Scheuroverbruggend.

Doordat renovatievlies erg sterk is kan het gemakkelijk op muren aangebracht worden waar enkele scheuren in zitten. De scheuren worden door het behang afgedekt en zijn niet meer zichtbaar. Hierbij moet u wel letten op de dikte van het behang, laat u hierbij door onze specialisten adviseren. Renovlies is namelijk verkrijgbaar in verschillende dikte soorten. De dikte bepaald mede de kwaliteit van het vlies en hoeveel oneffenheden op de muur u door het behang ziet. Hoe dikker het behang, hoe mooier het eindresultaat.

Kwaliteit te gebruiken renovlies behang

Wij maken gebruik van renovlies van Intervos. Intervos is marktpleider in Europa en heeft de beste kwaliteit renovlies, wij gebruiken renovlies van 150 en 200 gram. Voor nieuwbouwwoningen is 150 gram ruim voldoende gewicht.

renovlies behang

Behangklare muren

Nieuwbouwwoningen worden vaak behangklaar opgeleverd zodat u de muren direct kan gaan behangen. U kunt er voor kiezen om dit te doen met patroonbehang of met renovlies behang dat u in een mooie kleur saust. In tegenstelling tot stucwerk is renostuc erg snel aan te brengen en kan de nieuwbouwwoning sneller worden opgeleverd omdat er snelle droogtijd is in tegenstelling tot stucwerk. Bovendien is behangen met renovlies behang tot wel 40% goedkoper dan stucwerk.

Uw nieuwbouwwoning laten behangen?

Wilt u meer weten over renovlies of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.