Onze werkwijze:

stappen

De oriëntatiefase

Op dit moment ligt de oplevering of sleuteloverdracht van uw nieuwe woning misschien nog ver in de toekomst. Maar het is goed dat u zich nu al inleest over welke plafond- en/of wandafwerking het meest geschikt is voor uw situatie. “Regeren is vooruitzien” laten we maar zeggen. Daarbij komt dat onze agenda over het algemeen al 3 tot 6 weken van tevoren vol zit. Wachten tot het laatste moment voor oplevering is daarom vaak niet zo verstandig. Maar het feit dat u bij ons op de website terecht bent gekomen zegt voldoende over uw intenties, u bent op zoek naar bepaalde informatie over renovlies behang en latex spuiten.

stappen

Vierkante meters berekenen

Veel mensen hebben zelf al een bepaald aantal vierkante meter van de wanden en/of plafonds berekend. Mocht u nou geen idee hebben hoe u het aantal vierkante meter berekend, dan kunt u dit gemakkelijk online terug vinden. Het is belangrijk om te weten dat het precieze aantal vierkante meters er in deze fase ook eigenlijk niet echt toe doet. Het is meer een leidraad, zodat u qua kosten en wij qua planning weten waar we ongeveer aan toe zijn. Na ontvangst van de plattegronden voeren wij altijd een herberekening uit. Toch blijft ook onze herberekening een schatting. Het is namelijk zeer lastig om een accuraat totaal aantal vierkante meter van een plattegrond te herleiden. Bij aanvang van de werkzaamheden voeren wij altijd een definitieve nameting uit op locatie. Het aantal vierkante meter uit de nameting bepaald, samen met de vaste meterprijs, het uiteindelijke factuurbedrag. Doorgaans verschilt het aantal m2 op de factuur niet veel van de originele offerte.

stappen

De offerte

Wanneer u voldoende informatie heeft verzameld en renovlies behang met sausen bovenaan uw lijstje staat is het tijd voor de offerteaanvraag. Dit werkt supersnel via onze website. Selecteer de juiste pakketvorm, vul het aantal vierkante meters, uw gegevens (uw naam en het adres van de nieuwe woning), een indicatie van de gewenste uitvoerdatum (obv prognose aannemer), voeg uw plattegronden toe en klik op de ‘offerte aanvragen button’. Wij nemen nu zo spoedig mogelijk contact op.

stappen

Opleveringsupdate

Deze stap geldt over het algemeen enkel voor mensen met nieuwbouwwoningen. Bij renovatie van bestaande woningen is dit vrijwel nooit aan de orde aangezien er over het algemeen al een vaste datum is van de sleuteloverdracht. Bij nieuwbouwwoningen wordt er enkel een indicatieve opleverdatum of periode gecommuniceerd door de hoofdaannemer. De definitieve opleverdatum wordt pas 6 tot 2 weken voor de opleveringsdatum bekend gemaakt. Tussentijds ontvangt u echter wel vaak een nieuwe schatting inzake de opleveringsdatum. Wanneer u deze update ontvangt van de hoofdaannemer is het van belang dat u ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stelt. Op deze manier kunnen wij de voorlopige uitvoerdatums in onze vooragenda scherper stellen zodat wij weten of wij nog nieuwe projecten kunnen aannemen voor een bepaalde periode of juist niet. Niemand is namelijk gebaat bij een te hoge werkdruk. En mocht u in deze fase een kijkdag hebben stellen wij het delen van foto- en videomateriaal van de binnenzijde van uw woning zeer op prijs.

stappen

De definitieve opleverdatum

Yes! Het is zover, u heeft een definitieve datum ontvangen voor de sleuteloverdracht of oplevering. Eindelijk, nu kunnen we echt beginnen met puzzelen, uh plannen! Maar vooral puzzelen! Diverse projecten inplannen met tot op het laatste moment ontbrekende opleverdatums is hogeschool puzzelen. Het is namelijk de kunst om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is en blijft. Neem daarom zo snel mogelijk na de oplevererings brief contact op.

stappen

De uitvoerdatum

Nadat u alle voorzorgsmaatregelen uit onze to do list heeft getroffen staan wij op de afgesproken dag, op het afgesproken tijdstip, op de stoep. Na de korte kennismaking en rondje door de woning, starten de werkzaamheden vrijwel direct. Wij werken super efficiënt en iedereen binnen ons bedrijf heeft een vaste taak, die hij bij de start direct tot uitvoer zal brengen. Waar nodig zullen wij u na het einde van de werkdag even contacten om u te vertellen hoe de werkdag is verlopen.

  Verwachten wij nog iets van u in deze fase?

Nou, eigenlijk wel. Naast het uitvoeren van de voorzorgsmaatregelen verwachten wij bij aanvang van de werkzaamheden een huissleutel. Het liefst met een sleutellabel met naam en adres, zodat wij uw sleutel kunnen onderscheiden van andere huissleutels. Uiteraard is sleutelafgifte maar tijdelijk en ontvangt u de sleutel nadat de werkzaamheden zijn afgerond weer netjes van ons terug.

stappen

Onze oplevering

Na dagen, weken, maanden of soms zelfs jaren na ons eerste contact is het belangrijkste punt nu aangebroken. Wij hebben onze werkzaamheden volledig afgerond en leveren de woning weer schoon aan u op met strakke witte of gekleurde wanden en of plafonds. Samen lopen we nu nog even een rondje door de woning om het eindresultaat te bekijken en te bespreken.

stappen

De review

Wij zouden het helemaal geweldig vinden als u een positieve online review wilt maken. Een gedetailleerde tekst stellen wij uiteraard zeer op prijs maar ook een korte review wordt gewaardeerd. Als het maar oprecht en uniek is. U vindt het zelf ook fijn om meningen van anderen te lezen op het internet voordat u met ons in zee gaat.